Vi söker en TF eller legitimerad veterinär till sommarvikariat

AleVeterinären är beläget 15-20 min norr om Göteborg. Vi arbetar i fräscha rymliga lokaler med modern teknisk utrustning. Digitalröntgen, ultraljud, laboratorium, anestesi med övervakningsutrustning och ventilatorer. Vårt team består idag av 10 glada och proffsiga medarbetare. Verksamheten leds av veterinär Jonas Eriksson, tidigare chef på Blå Stjärnans akut och intensivvårdsavdelning. Kliniken har öppet dagtid måndag-fredag och kvällsmottagning två gånger i veckan. Vi utför de flesta typer av mjukdelskirurgi och medicinska utredningar. Tand, onkologi, hud och anestesi tillhör de områden där vi utmärker oss lite extra. Vid behov erbjuder vi stationärvård för våra patienter. Kliniken är då bemannad av en legitimerad djursjukskötare.

Vi söker dig som tycker om att arbeta både självständigt och i team. Arbetet kan komma att innefatta arbetsuppgifter både som veterinär och sköterska.
Du ska ha förmågan att bemöta våra djurägare med värme och engagemang. Hos oss är kundvård allt.
Våra legitimerade djursjukskötare som arbetar hos oss idag har mångårig erfarenhet från arbete på större djursjukhus och är specialiserade bl.a. inom anestesi, tandvård och hud. Verksamheten leds av chefsveterinär Jonas Eriksson som är specialist inom hundens och kattens sjukdomar. Jonas arbetar mycket med onkologi och vi har patienter som går under olika typer av tumörbehandlingar.

Tillträde 1/6 2018.

Skicka, maila eller ring in din ansökan till:
AleVeterinären
VD Helena Björklund
Ledetvägen 3, 449 51 Alafors
Epost: helena@aleveterinaren.se
Telefonnummer: 0706-59 78 78